Skip to main content

Studio’s voor radio en tv

Wij leveren optimaal uitgevoerde studio’s op maat. Met oog voor detail, de juiste techniek en ergonomie. Van ontwerp tot oplevering, van planning tot eerste uitzending; de specialisten van D&MS gaan tot het uiterste op basis van jouw wensen. Zo werken we aan een totaalaanpak die werkt.

Voor perfecte oplevering is een goede communicatie vereist. Met effectief projectmanagement zorgen we ervoor dat we jullie wensen en eisen scherp in beeld zijn, voordat we aan de slag gaan. Tijdens de realisatie werken we volgens een heldere planning, dus ook binnen budget.

Radio

Passende techniek en fijn in gebruik: een radiostudio moet gewoon lekker werken. Van een kleinschalige radiostudio bij een onderwijsinstelling of lokale omroep tot de geavanceerde studio’s bij de landelijke omroepen: D&MS helpt je met een passende oplossing. Analoog, IP of een combinatie, maar altijd een totaaloplossing, rekening houdend met de nieuwste standaarden.

Televisie

Een studio moet werken. Altijd! De techniek mag daarbij nooit een beperkende factor zijn. We ondersteunen je daarom met bruikbaar advies over zaken als apparatuur, ergonomie, processen en procedures. In welke omgeving je televisiestudio ook gebouwd wordt, wij zorgen voor een toekomstbestendige oplossing.

Service op maat

Bij zo’n belofte hoort ook een ongekende service. De specialisten van D&MS zijn technisch goed onderlegd en worden regelmatig bijgeschoold. We hebben een 24/7 storingsdienst en er zijn diverse soorten servicecontracten mogelijk. Ook bestaande installaties kunnen we als service in beheer nemen.

Beschermd: Case: NPO Radiohuis (Radio 2 & 5)

Ultramoderne Audio over IP oplossingen

Case: Rijnmond

Case: NPO Radiohuis (Radio 1 & 4)

GLR ON TOUR VOOR TECHNIEKONDERWIJS

Case: Visjon Norge (OB-Van)

D&MS heeft broadcastoplossingen gerealiseerd voor:

    Benieuwd wat D&MS voor jou op het
    gebied van Broadcast kan betekenen?

    We denken graag met je mee