| Laatste NieuwsBedrijfsprofiel | Medewerkers | Partners | Vacatures

Digital & Media Solutions (D&MS) is een internationaal opererend en erkend system integrator in de mediawereld met een veelzijdig portfolio van professionele audio- en videoapparatuur.

D&MS bedient een keur aan mediabedrijven in de broadcast-industrie: (regionale) omroepen, theaters en bioscopen, overheden en (facilitaire) bedrijven. Binnen Europa ontwerpt plant en bouwt D&MS studio’s, outside broadcast vans, infrastructuur, boardrooms en audiovisuele inrichtingen voor onder meer bioscopen en theaters. Projecten worden zowel voor technisch facilitaire bedrijven uitgevoerd als rechtstreeks voor de eindgebruiker. D&MS heeft vestigingen in Utrecht en Weerde (BE).

Onderscheidend op cruciale terreinen

Onze aanpak kenmerkt zich door een optimale communicatie met de klant. Elk ontwerp kent een scherp oog voor ergonomie en economie. Bij de realisatie van uw project maken wij uiteraard gebruik van zo veel mogelijk duurzame materialen en apparatuur. Ook bij de selectie van onze leveranciers heeft dit onze grote aandacht waardoor het niet alleen technisch en budgettair verantwoord zaken doen is met D&MS maar eveneens maatschappelijk verantwoord. Tot slot zijn wij ISO-gecertificeerd.

Doordacht in diensten

We zijn een overzichtelijk en marktgeoriënteerde organisatie. Ons handelsmerk: flexibiliteit, onder één dak vertaald in alle mogelijke oplossingen en diensten. De voordelen hiervan voor u zijn legio, zoals een efficiënt contact via één loket en één aanspreekpartner. Door onze ‘onder één dak’ aanpak profiteert u van synergievoordelen die zich voor u vertalen in kortere doorlooptijden met uiteraard handhaving van kwaliteit en betrouwbaarheid.