Skip to main content

Broadcast solutions

BEELDBEPALENDE KWALITEIT

De kracht van beeld en geluid in het dagelijks leven wordt groter en groter. Met je neus op de bal tijdens een voetbalwedstijd? Het is de dagelijkse praktijk. Livestreams bij een conferentie? Mensen verwachten niet minder. Daar weten wij met onze jarenlange ervaring alles van. Ook audio en video in de hoogste kwaliteit aanbieden? We helpen je graag.

Studio’s voor radio en tv

Wij leveren optimaal uitgevoerde studio’s op maat. Dat kunnen we alleen door heel goed naar je te luisteren en echt samen te werken. Zo bouwen we aan een totaalaanpak die werkt. Van ontwerp tot oplevering, van planning tot eerste uitzending; onze specialisten gaan tot het uiterste.

Post-productie

In post-productie is steeds meer mogelijk. Van een betaalbare in-house oplossing tot high-end studio en alles daar tussenin.

We leveren volledig op maat, wat jullie ook produceren.

Playout

De uitzending is uiteraard een essentieel onderdeel van een radio- of televisiestudio. En je wilt natuurlijk dat die optimaal verloopt. Wij ontwerpen en bouwen elke playout of broadcast-center die je wilt.

OB-vans

Broadcast on the road? Natuurlijk! Daarvoor bieden we high-end OB-vans. Compleet opgebouwd vanaf chassis en carrosserie, en volledig voorzien van de nieuwste techniek.