| IT-Infrastructuur | Netwerken | Storage | Monitoring |

Binnen de IT is monitoring niet meer weg te denken, binnen de broadcast omgevingen is dit onderwerp nog teveel onderbelicht. D&MS probeert hier samen met haar partner Astec verandering in te brengen door een monitoring oplossing te bieden welke 100% aansluit bij de wensen en eisen van hedendaagse omroepen en faciliterende bedrijven.

Niet alleen zorgen wij voor de monitoring van de afzonderlijke apparaten zoals play-out servers, audio mixers, video routers, tapemachines, enz. Ook zorgen wij ervoor dat alle processen waarvoor deze apparatuur gebruikt worden inzichtelijk worden gemaakt.

Bovendien integreren wij naadloos met de bij u gebruikte oplossingen om uw IT infrastructuren te bewaken.

Werkt u voor een faciliterend bedrijf? Dan kunnen wij zelfs de afspraken die u met uw afnemers heeft gemaakt (SLA) vastleggen in deze oplossing en actief meten op de in uw SLA afgesproken KPI’s.

Vanzelfsprekend maakt D&MS van deze oplossingen ook gebruik om de eigen afspraken te bewaken en de klant van uitgebreide maandelijkse rapportages te voorzien. Bovendien ervaren de service engineers de geboden informatie als een noodzakelijk stuk gereedschap om verstoring snel op te kunnen lossen.

Nieuwsgierig geworden naar hetgeen D&MS voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende demonstratie van deze oplossing!