...
Skip to main content

MVO

D&MS ondersteunt  al jaren diverse culturele, sociale en sportieve organisaties en initiatieven.

EMMA TV

De aankoop van een simpele videocamera en een televisie in 1981 werd het begin van het eerste kinderziekenhuis-tv-station in Nederland. Met een videocamera werden patiëntjes gefilmd en met zijn allen keken ze naar de opnamen. Inmiddels is Emma TV uitgegroeid tot een complete interne omroep en beschikt over een professionele televisiestudio.

Vanaf de tienerafdeling maakt Emma TV twee maal per week een live TV-programma, exclusief voor het Emma Kinderziekenhuis AMC. Vaak zijn er bekende Nederlanders te gast! Naast de reguliere uitzendingen doet Emma TV ook live verslag van evenementen zoals Sinterklaas, voorstellingen in het Gilat-theater en muziek evenementen binnen het AMC.

D&MS heeft, samen met enkele leveranciers, door de jaren heen diverse apparatuur aangeboden. Twee D&MS collega’s zorgen voor de operationele uitvoering van de uitzendingen.

VRIJPOP BEUNINGEN

Het bevrijdingsfestival Vrijpop vindt jaarlijks op 5 mei plaats rondom het  ‘Monument voor Geallieerde Vliegers’ in Beuningen.

D&MS is al jarenlang als sponsor actief betrokken bij dit evenement. De sponsoring wordt gebruikt voor de instandhouding, het onderhoud, de vernieuwing en de programmering van het jaarlijks terugkerend bevrijdingsfestival.

MHCB

Mixed Hockey Club Beuningen is opgericht op 14 april 1981 en sindsdien gegroeid tot een club met 700 leden. Hiermee behoort de hockeyclub tot de grootste sportverenigingen van Beuningen. MHCB streeft naar een succesvolle combinatie van prestatie- en breedtesport.

De club gaat uit van eigen kracht en leidt spelers zelf op. Door te investeren in de kwaliteit van trainers en begeleiders, de bijdrage van de vele vrijwilligers en ouders is de club een unieke plek in Beuningen waar je met plezier kunt hockeyen.

D&MS sponsort diverse teams, waaronder Dames 1. Het succesvolle team speelt inmiddels in de Overgangsklasse, het derde niveau van Nederland.

SOEP MET SFEER

Stichting Soep met sfeer levert heerlijke soepen aan de Voedselbanken Rijk van Nijmegen- Overbetuwe en Beuningen-Wijchen.

Door de voedselbank in Nijmegen worden wekelijks 700 adressen / 1600 personen van levensmiddelen voorzien.

Wekelijks worden er kosteloos soepen gemaakt voor de voedselbank. Dat betekent dat er voor 1600 personen wekelijks 400 liter soep nodig is. Om de soep af te maken is er sponsoring nodig voor smaakmakers en ingrediënten.

D&MS draagt dit initiatief een warm hart toe.

Benieuwd wat D&MS kan betekenen voor jouw project?

We luisteren graag naar jullie plannen.

Mail ons salesteam: sales@denms.nl om een afspraak in te plannen.