Skip to main content

Over D&MS

Als echte liefhebbers en vakidioten zijn we altijd op zoek naar meer kennis om onze kwaliteiten te ontwikkelen en te versterken. Met als doel: voor elke opdracht de optimale oplossing bouwen. Die drive brengt ons al jaren in de voorhoede van onze markt.

Maar daar hebben we jouw hulp hard bij nodig; onze aanpak vraagt om een intensieve samenwerking. Dat begint met echt goed luisteren en heldere communicatie. Wat zijn je behoeftes? Wat heb je nou echt nodig? Zo komen we samen tot de beste resultaten.

Alles eruit halen

We hebben alle expertises in huis. Dat betekent korte lijnen, optimale samenwerking en betrokkenheid van alle benodigde vakgebieden. Zo komen we voor jouw vraag tot de best passende oplossing.

Je verwachtingen overtreffen. En die van onszelf. Dat is wat we willen bereiken, zodat we beiden oprecht trots zijn op onze projecten.

ONZE ROOTS

De oorsprong van onze organisatie ligt bij Philips Broadcast Systems. Daar is de basis gelegd voor onze voortdurende drive naar ontwikkeling en innovatie. Sinds 2002 opereren we zelfstandig onder de naam D&MS en hebben we onze expertise verbreed. In 2008 volgde de overname van Helios Broadcast. Dat vergrootte onze kennis in het radiosegment.

Ons vakgebied groeide verder en we zetten stappen op het gebied van IT. Onze samenwerking met Steal IT voelde voor ons heel natuurlijk en werd steeds hechter. Daarom besloten we in 2019 tot een intensieve samenwerking. Sindsdien is ons dienstenpakket nog verder geïntegreerd. Er staat nu een ijzersterk portfolio, waarmee we ons blijven ontwikkelen.

Jan Derksen
Werner Albers

WE LISTEN
Via open communicatie naar optimale oplossingen.

WE CREATE
Wat we bedenken, maken we zelf. Onder één dak.

WE CARE
Wat perfect werkt, blijft werken. Daar zorgen wij voor.

Neem contact met ons op

Wat is jouw vraag? We denken graag met je mee en staan voor je klaar.

Of bel ons op +31(0)85 049 5800