Partnership met Aperi

Geplaatst op okt 12, 2016 in D&MS, Laatste Nieuws
Partnership met Aperi

aperi_joop_janssen met logoAfgelopen zomer hebben we de krachten gebundeld met de Amerikaanse Aperi Corporation, pionier in het brengen van software-gebaseerde real-time IP media processing. D&MS gaat Aperi’s unieke software platform de komende tijd introduceren in Nederland en België. 

De CEO van Aperi Joop Janssen is enthousiast over de samenwerking: “D&MS is een erkende en betrouwbare partner voor veel broadcasters, producenten en facilitaire bedrijven in Nederland en België. Het trackrecord van D&MS in het leveren van innovatieve, toekomstbestendige maar robuuste oplossingen in de markt is ongeëvenaard.  Nu de industrie volop overgaat naar native IP en op software gebaseerde oplossingen, hebben klanten behoefte aan een partner met de expertise, kennis van de markt én een goed werkend platform. Samen zijn Aperi en D&MS de ideale partner.”

Voor D&MS komt het partnership op een uitstekend moment. “We zien een groeiende vraag naar echte IP oplossingen”, zegt Jan Derksen, managing director van D&MS: “We krijgen veel vraag van onze klanten naar volledig software based audio en video processing op native IP basis. “