Skip to main content

Post-productie

In post-productie is steeds meer mogelijk. Van een betaalbare in-house oplossing tot high-end studio en alles daar tussenin. We leveren volledig op maat, wat jullie ook produceren. En we adviseren niet alleen bij de beste aanpak en set-up, we letten ook op zaken als isolatie en akoestiek. Die zijn bij een goede studio minstens zo belangrijk.

Moderne techniek en dalende kosten maken veel mogelijk op het gebied van post-productie. Veel bedrijven kiezen er daarom voor dit in-house op te lossen, bijvoorbeeld voor een stemopname of podcast. Ook in meer specialistisch werk als foley of het afmixen van films of commercials hebben we jarenlange ervaring en deskundigheid.

De mogelijkheden in post-productie zijn zeer uitgebreid. Van een betaalbare in-house oplossing tot een high-end studio en alles daar tussenin. We leveren volledig op maat volgens jullie wensen: montage, audionabewerking, stemopname, surround of 360º-video. En we adviseren niet alleen bij de beste aanpak en set-up, we letten ook op zaken als isolatie en akoestiek. Die zijn bij een goede studio minstens zo belangrijk.