| Radio & Televisie Studio’s | Post Productie & Recording Studio’s | Playout | Filmarchivering | Theatertechnologie | Vergaderruimte |

Studiobouw van Digital & Media Solutions, toonaangevend met totaalaanpak

SBS Studio

SBS Studio

Studiobouw is sinds jaar en dag een toonaangevend specialisme van Digital & Media Solutions. Onze insteek voor u? Die van de totaalaanpak! Van plan tot praktijk, van ontwerp tot oplevering. In nauwe samenwerking met u gerealiseerd, op basis van professioneel projectmanagement. D&MS realiseert turnkey radio- en televisiestudio’s. Uniek en onderscheidend in dit speciale segment is onze totaalaanpak. Uw eisen en wensen vertalen wij in passend design en engineering. Met als kant-en-klaar opgeleverd resultaat een betrouwbaar werkende studio. Ons ervaren team van specialisten staat hiervoor garant.

Maximaal resultaat door optimaal overleg

Onze aanpak kenmerkt zich door een maximale en optimale communicatie met de klant. We gaan in onze aanpak
niet over één nacht ijs. Eerst maken wij helder en duidelijk wat de klant exact wenst. Elk ontwerp dat wij vervaardigen, kent een scherp oog voor onder andere ergonomie en economie. Bij de realisatie van uw project maken wij uiteraard gebruik van duurzame materialen. Ook bij de selectie van onze leveranciers heeft dit onze grote aandacht. Het is dus niet alleen technisch en budgettair verantwoord zaken doen met D&MS, maar eveneens maatschappelijk verantwoord. Tot slot zijn wij ISO-gecertificeerd. Uw garantie voor de borging van alle facetten van onze kwaliteit. Voor een groot aantal regionale, nationale en internationale omroepen hebben wij deze totaalaanpak inmiddels gerealiseerd.

Radiostudio

Het samenstellen van een programma van eisen en het ontwerpen en het realiseren van een radiostudio gaat beduidend verder dan uitsluitend het invullen van een stuk techniek. In nauw overleg met u realiseren wij een betrouwbare totaaloplossing. Naast techniek komt hierin ook tot uiting de totale infrastructuur en werkomgeving van uw studio. Cruciale elementen daarbij zijn de werkstandaarden van de klant, arbotechnische zaken en duurzaamheid van materialen. Uiteraard gerealiseerd binnen de afgesproken grenzen van uw budget. En doet beeld zijn intrede in uw radiostudio? Dan biedt D&MS u ook hiervoor meer dan voldoende expertise en ervaring.

TV Studio

Van uw televisiestudio verwacht u twee zaken: betrouwbaarheid en continuïteit. Kortom, een technisch optimale omgeving die u inspireert en faciliteert om tot perfecte producties te komen. Dit realiseert D&MS in een intensieve samenwerking met u. Onze ervaring en het team dat u adviseert komen tot een maximale prijs-/ prestatieverhouding voor uw investering, binnen uw budget. Vergezeld van goed toepasbaar advies over bijvoorbeeld het ruime aanbod van apparatuur, de ergonomie van de werkomgeving en uw standaard processen en procedures. Iedere omgeving waarin een dergelijke studio gerealiseerd wordt, is voor ons een uitdaging. Van oude gasfabriek of elektriciteitscentrale tot en met nieuw te bouwen studio: we hebben de ervaring! D&MS denkt altijd mee in toekomstgerelateerde oplossingen en is daarmee future proof.

After sales

Is uw studio eenmaal gebouwd, dan profiteert u direct daarna van een uitstekend serviceapparaat dat uw studio in topconditie houdt. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan staan onze ervaren servicespecialisten 24/7 paraat om deze te verhelpen. Want ook wij weten het: the show must go on…