Het onderwijs is in beweging! Naast het traditionele onderwijs worden er in hoog tempo nieuwe onderwijsvormen en opleidingen ontwikkeld. De expertise van D&MS sluit uitstekend aan bij het veranderende onderwijslandschap. Bij zowel de techniek en toepassingen voor het opleiden van studenten als voor het faciliteren van studenten biedt D&MS oplossingen op maat.

Opleiden: studio’s

Techniek is booming! De vraag naar technisch geschoold personeel stijgt nog steeds. Van grafisch ontwerp tot videoproductie en van radio maken tot audio-of videotechnicus: een breed scala aan mogelijkheden. Als onderwijsinstelling wil je de studenten de juiste tools aanbieden om hier zo goed mogelijk in opgeleid te worden.

Wat je ook zoekt binnen de broadcast en AV: we helpen graag bij een oplossing op maat. Met onze ervaring binnen het werkveld én binnen het onderwijs komen we altijd tot een passend resultaat.

Faciliteren: studio en opname ruimte

Het online en hybride onderwijs neemt gigantisch toe. Het opnemen van kennisclips, het pro­duceren van MOOCS, het opnemen van een kleinschalige talkshow met eventueel live verbindingen en het uitzenden (live) webcasts of colleges: optimale ondersteuning op het traditionele onderwijsaanbod.

Een goede infrastructuur én goede apparatuur om dit te faciliteren is van groot belang. Het moet makkelijk én leuk zijn om mee te werken. Daar helpen we graag bij.

Netwerk en storage

Een video opnemen en vervolgens thuis bekijken of verder afwerken. Snel je content delen met anderen. Nog even snel terugkijken naar het project van een jaar geleden. Het vraagt allemaal om een zeer goede infrastructuur. De datastromen groeien exponentieel, net als de benodigde opslag van content. De standaard van vandaag kan morgen alweer achterhaald zijn. We helpen graag bij het bedenken en ontwikkelen van een flexibele en toekomstbestendige oplossing.

Klik hieronder om meer te lezen over door ons afgeronde projecten.

Case: E-sports Grafisch Lyceum Rotterdam

GLR ON TOUR VOOR TECHNIEKONDERWIJS

Case: Erasmus Universiteit Rotterdam

Case: Grafisch Lyceum Rotterdam

Benieuwd wat D&MS voor jouw
(onderwijs)instelling kan betekenen?

We denken graag met je mee

Utrecht
Texasdreef 3
3565 CL Utrecht

Wijchen – Steal IT
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen


+31 (0)85 049 5800

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

© 2020 D&MS | Webdesign: Dix Design