Totaaloplossing voor jouw sector

VAN WENSEN NAAR MAATWERK

De behoefte aan beeld en geluid in het dagelijks leven wordt groter en groter. Niet alleen voor radio en tv, maar ook bijvoorbeeld voor kennisclips in het onderwijs of voorlichtingsvideo’s voor een gemeente. Zo bouwen wij complete broadcast infrastructuren bij overheidsinstanties of opnamestudio’s voor multinationals. En iedereen heeft andere wensen en behoeften. Daarom leveren we altijd maatwerk. Ook aan de slag met audio en video? We helpen je graag.

Broadcast

Op zoek naar een optimaal op maat uitgevoerde studio? Door een hechte samenwerking en heel goed naar je te luisteren komen we tot een betrouwbare totaaloplossing die werkt. Van ontwerp tot oplevering, van planning tot eerste uitzending; onze specialisten gaan tot het uiterste.

Onderwijs

Voor scholen & universiteiten biedt D&MS complete totaaloplossingen om bijvoorbeeld een invulling te kunnen geven aan online onderwijs. Betrouwbare oplossingen die zorgen voor gemak bij het opnemen van kennisclips en MOOCS.

Overheden

Op zoek naar een betrouwbare en veilige broadcast infrastructuur? Zo genieten medewerkers van een goed werkende totaaloplossing tijdens hun werkzaamheden. Met jarenlange ervaring en vele referenties binnen het overheidsdomein bouwt D&MS de ideale totaaloplossing.

Multinationals

Op zoek naar een mooie en betrouwbare manier om audio- en videofaciliteiten te integreren? Zo kun je als multinational gemakkelijk een invulling geven aan de productie van branded content, de sterk groeiende eLearning markt of het opnemen van high-end podcasts. Niets is ons te gek.

Utrecht
Texasdreef 3
3565 CL Utrecht

Wijchen – Steal IT
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen


+31 (0)85 049 5800

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

© 2020 D&MS | Webdesign: Dix Design