Onze services

ALTIJD SUPPORT OP MAAT

Alles wat we leveren is maatwerk. Dus zijn onze services dat ook. Maar het belangrijkste: we staan gewoon altijd voor je klaar als je ondersteuning nodig hebt. Dag en nacht. Alles om het resultaat van de onderneming veilig te stellen.

Om dat te kunnen beloven en doen, is een sterke relatie essentieel. Daarom gaan wij voor persoonlijk, oprecht en oplossingsgericht contact. Eén-op-één, met de prettige wetenschap dat er een complete servicegerichte organisatie achter staat.

 

Projectmanagement

De aanschaf van een nieuwe Broadcast- of IT-oplossing is ingrijpend. Om alle apparatuur op een soepele wijze samen te brengen tot een passende totaaloplossing is goed projectmanagement vereist. Met onze jarenlange ervaring in het projectmanagement streven we er altijd naar om de verwachting van de klant te overtreffen.

Engineering

Met allerlei verschillende soorten nieuwe en bestaande apparatuur tot een werkende oplossing komen. Hoe doe je dat? Bij D&MS zijn we gespecialiseerd in het uitdenken, ontwerpen en configureren van technische totaaloplossingen. Dit alles voor de realisatie van een installatie die de verwachtingen van de klant én onszelf overtreft.

Programmeren

De aanschaf van een nieuwe Broadcast- of IT-oplossing is ingrijpend. Er komen diverse vragen, opties en keuzes aan bod. Dat vraagt om gedegen onderzoek. Met onze enorme ervaring zijn we zeker in staat om je te helpen.

Beheer & SLA’s

Ons supportteam is altijd op afstand beschikbaar, maar je kunt ook kiezen voor in-house ondersteuning. Dan heb je mensen met de juiste kennis en kunde dichtbij. Dat kan bijvoorbeeld ook in de vorm van een Service Level Agreement, inclusief preventief onderhoud en back to back agreements met leveranciers. Ook dat is maatwerk.

Training

Een AV-installatie is vaak een complexe en uitgebreide oplossing. Niet echt een kwestie van inschakelen en aan de slag. Willen jij en je team er het maximale uithalen, dan kan een training en goede toevoeging zijn. Via een technische en operationele training leer je alle ins en outs kennen. Dat kan ook op de geleverde apparatuur. Trainingen verzorgen we bij jou op locatie of in onze eigen trainingsruimte.

Consultancy & advies

De aanschaf van een nieuwe Broadcast- of IT-oplossing is ingrijpend. Er komen diverse vragen, opties en keuzes aan bod. Dat vraagt om gedegen onderzoek. Met onze enorme ervaring zijn we zeker in staat om je te helpen.

Utrecht
Texasdreef 3
3565 CL Utrecht

Wijchen – Steal IT
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen


+31 (0)85 049 5800

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

© 2020 D&MS | Webdesign: Dix Design