| Services | Service Level Agreement | NOC | Training | Consultancy | Downloads |

24/7 ondersteuning. Altijd en overal

Heeft u al eens een project laten uitvoeren door D&MS? Dan weet u dat u toegang heeft tot onze flexibele serviceorganisatie. Deze houdt uw investering in topconditie. Is er sprake van een storing dan kunt u vertrouwen op de inzet van onze ervaren servicespecialisten. Zij staan 24/7 voor u klaar om de noodzakelijke reparaties uit te voeren. Altijd en overal.

Kiest u voor onze oplossing? Dan ontvangt u daar de dienstverlening van D&MS bij

Onze ervaren support medewerkers implementeren de gekozen oplossing bij u.
Dit doen zij snel en secuur op basis van veel kennis en kunde op het gebied van netwerken, beeld en geluid. Wij zijn gewend om te gaan met het begrip big data en met transportstromen met een real-time karakter. Immers, wij weten als geen ander dat het verliezen van een enkel pakket direct zichtbaar is voor de eindgebruiker. D&MS levert haar oplossingen altijd in dit soort zeer bedrijf kritische omgevingen, op basis van aangepaste protocollen.

 

Total Cost of Ownership

Kostenbeheersing die samenhangt met het in stand houden van het netwerk vereist slimme en efficiënte oplossingen. De gezamenlijke oplossing van D&MS en onze partners vergt voor uw medewerkers slechts kort uitleg. Vooral dankzij de eenvoudige en begrijpbare interface. Intensieve trainingen of uitgebreide ondersteuning zijn niet nodig. Door het uitgekiende ontwerp van de project oplossing bereikt u hetzelfde kwaliteitsniveau met minder apparatuur. Uw besparingen op uw investering kunnen oplopen tot 30%. Een uitgekiend ontwerp helpt mee aan het reduceren van het energieverbruik. Ook minder apparatuur en lagere bedrijfstemperatuur zorgen voor een reductie van bijvoorbeeld de benodigde koeling en ruimte. Deze besparingen kunnen oplopen tot 30%.

 

Optimale benutting van uw installatie door uw medewerkers

De professionele ondersteuning door het supportteam van D&MS garandeert dat uw medewerkers beter, vaker en langer gebruik kunnen maken van de aanwezige installatie en dús een ongestoorde benutting en bewerking. Kortom, een optimaal profijt van uw investering. Tel daar nog bij op dat u de oplossing kunt integreren in uw huidige omgeving, zodat uw eerdere investeringen hun waarde behouden, en u begrijpt hoe slim uw keuze voor onze oplossing is!