Welkom bij D&MS

Digital & Media Solutions (D&MS) is een internationaal opererend system integrator met een veelzijdig portfolio van professionele audio- en video apparatuur. Onze klanten zijn voornamelijk facilitaire bedrijven in de radio- en tv-industrie, regionale omroepen, het onderwijs, overheden en bedrijven. Binnen Europa ontwerpt, plant en bouwt D&MS studio’s, OB-vans, boardrooms, netwerken en audiovisuele ruimtes.

De Functie

Als Sales Professional ben jij degene die met jouw technische en commerciële vaardigheid de klant passend advies weet te geven. Vervolgens zul je dit vertalen in een passend commercieel voorstel.

Daarnaast is relatiebeheer van enorm belang in de functie van Sales Professional. Jij zorgt er dan ook voor dat je ons klantenbestand op de juiste manier onderhoudt en meedenkt in oplossingen voor onze klanten. Ook zul je de commerciële verantwoordelijkheid krijgen voor de realisatie van de verschillende projecten. 

Je profiel

We zoeken een Sales Professional met commerciële ervaring in de B2B markt die representatief en communicatief vaardig is. Verder bezit je over goede organisatorische capaciteiten, werk je accuraat, ben je een team-player en durf je eigen initiatief te nemen. 

Je beschikt over een HBO of WO werk- en denkniveau, waarbij een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift  een pré is. Wij zoeken bij voorkeur iemand met enkele jaren werkervaring binnen de Broadcast en AV industrie.

Wat wij bieden

  • Innovatieve omgeving

  • Informele werksfeer

  • Een team van enthousiastelingen, met passie voor techniek

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden

Spreekt dit je aan?

Stuur je CV + motivatie naar D&MS t.a.v. Jan Derksen: sollicitaties@denms.nl 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Utrecht
Texasdreef 3
3565 CL Utrecht

Wijchen – Steal IT
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen


+31 (0)85 049 5800

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

© 2020 D&MS | Webdesign: Dix Design