...
Skip to main content

Welkom bij D&MS

Bij Digital & Media Solutions (D&MS), een toonaangevende internationale system integrator met een indrukwekkend portfolio van professionele audio- en videoapparatuur. Wij ontwerpen, plannen en bouwen state-of-the-art TV- en radiostudio’s, OB-vans, boardrooms, netwerken en audiovisuele ruimtes binnen Europa. Ter versterking van ons team zoeken we een Finance & Project Controller.

De Functie

Als Finance & Project Controller ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Van zowel de financiële vastlegging, het beheren van de projectadministratie, het verzorgen van diverse financiële rapportages alsook periodiek de gesprekken voeren met de projectleiders. Je legt direct verantwoording af aan de financieel directeur.

Hieronder volgt een greep uit je takenpakket:

 • Zorgdragen voor een juiste, volledige en tijdige vastlegging van alle financieel administratieve gegevens (grootboek, debiteuren, crediteuren, bank);
 • Verantwoordelijk voor de projectadministratie en het opzetten van bijhorende project control inclusief periodieke afstemming met project- en salesmanagers;
 • Het verzorgen van de periodieke afsluitingen en de daarbij behorende financiële rapportages:
 • Doorvoeren boekingen en controles van tussenrekeningen;
 • Actieve bijdrage bij de jaarafsluiting;
 • Zorgdragen voor Cash Management;
 • Verantwoordelijk voor aangifte omzetbelasting (Btw/ICP).

  De belangrijkste functie-eisen zijn de volgende:

  Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau (SPD/Bedrijfseconomie of Accountancy) en hebt enige jaren relevante werkervaring. Je hebt inzicht en ervaring met administratieve processen en het proactief bijdragen aan het optimaliseren hiervan. Kennis en ervaring met Exact Globe is een pre, met Excel ben je zeer bekend. 

  Je werkt nauwkeurig, bent daadkrachtig en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt goed zelfstandig werken, bent servicegericht en sociaal en communicatief vaardig.

  Wat krijg je er voor terug?

  Een veelzijdige functie met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling binnen een dynamische organisatie. D&MS biedt een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, en de kans om te werken in een professioneel team in Utrecht.

  Interesse?

  Heb je interesse in deze uitdagende veelzijdige functie bij een innovatieve organisatie met mooie groeiambities en waarin je de mogelijkheid krijgt om een bijdrage te leveren aan het professionaliseren van Finance en de organisatie? Dan zien wij graag jouw CV en motivatiebrief tegemoet! Wij laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek! 

  Spreekt dit je aan?

  Stuur je CV + motivatie naar D&MS: sollicitaties@denms.nl 

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.