Skip to main content

Welkom bij D&MS

Digital & Media Solutions (D&MS) is een internationaal opererend system integrator met een veelzijdig portfolio van professionele audio- en video apparatuur. Onze klanten zijn voornamelijk facilitaire bedrijven in de radio- en tv-industrie, regionale omroepen, het onderwijs, overheden en bedrijven. Binnen Europa ontwerpt, plant en bouwt D&MS studio’s, OB-vans, boardrooms, netwerken en audiovisuele ruimtes.

De Functie

Als Projectmanager ben jij degene die de regie houdt over de projecten binnen D&MS. Dit doe je samen met collega’s om zo het project tot een succesvol einde te brengen. Daarnaast werk je samen met onze partners en onderaannemers. Uiteraard zorg je voor hele korte lijnen met de klanten van D&MS. D&MS neemt steeds grotere projecten aan en treed daarin steeds vaker op als hoofdaannemer. Je bent in staat om samen met de Head of Projects de manier waarop wij projecten doen verder te professionaliseren en te optimaliseren.

Als Projectmanager geef je functioneel leiding aan projectteams en ben je in staat meerdere projecten tegelijkertijd aan te sturen. Als ervaren Projectmanager weet jij hoe belangrijk het is dat iedereen zijn verantwoordelijkheid pakt en daarom houd je mensen betrokken. Je houdt leveranciers scherp door adequaat en vroegtijdig potentiele issues te signaleren en deze pro-actief na te jagen. Zo zorg jij ervoor dat alles kwalitatief, op tijd en op begroting gerealiseerd wordt en iedereen tevreden kan terugkijken op een succesvol project! Daarnaast ondersteun je ons salesteam in de offerte fase met de invulling van de project aanpak.

Je profiel

We zoeken een gedreven en daadkrachtige Projectmanager die op een enthousiasmerende manier leiding geeft en daarmee motiveert tot continue verbetering. Verder ben je communicatief sterk, klantgericht en je bent een stevige gesprekspartner voor zowel interne- als externe partijen. Je beschikt over een HBO of WO werk- en denkniveau waarbiij kennis en ervaring met leiden van projecten op basis van de PRINCE-2 methodiek een pré is. Wij zoeken iemand met minimaal 5 jaar ervaring met het managen en realiseren van projecten, bij voorkeur in een technisch complexe omgeving. Ervaring in de AV is een pré.

Wat wij bieden

  • Innovatieve omgeving

  • Informele werksfeer

  • Een team van enthousiastelingen, met passie voor techniek

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Opleidingsmogelijkheden

  • Groeiende organisatie

Spreekt dit je aan?

Stuur je CV + motivatie naar D&MS: sollicitaties@denms.nl