Skip to main content

Werkwijze

Projecten vormen altijd een mooie uitdaging. Die uitdaging is om de wens van de klant te vertalen in een project op maat. Om te komen tot dit resultaat, hanteert D&MS al jaren het principe:

“We listen, we create, we care”

We listen

Voor ons is ieder project uniek. Het is daarom belangrijk om de wensen goed inzichtelijk te krijgen. Zo zijn de voorkeuren voor techniek, producten en leveranciers belangrijk, maar ook budget. Door gericht te vragen, krijgen we de kaders van het project inzichtelijk.

We create

Creatief binnen die kaders: daarin onderscheiden we ons. Met alle expertises in huis en ruim 20 jaar ervaring in de broadcast, zijn we in staat snel te schakelen. Het begint bij het design, met daarbij de inrichting en productkeuze. Onze engineers zorgen ervoor dat de techniek perfect ondersteunend is aan de oplossing. Tot slot hebben we onze eigen wiremen en projectmanagers, die zorgen voor een vlekkeloze installatie en integratie.

We care

Project opgeleverd betekent niet einde project. Sterker nog: voor ons zitten we er dan middenin! De benodigde documentatie wordt netjes opgeleverd en indien gewenst, kunnen er gebruikerstrainingen verzorgd worden. Maar we blijven betrokken! Beheer, preventief onderhoud, support (ook 24/7), spare-part management: onze service is op maat in te richten voor ieder project. Ook voor uitbreidingen en aanpassingen blijven we (pro)actief betrokken.

Ieder project is uniek en daar willen we iedere keer weer alles uit halen. De verwachtingen overtreffen.

Trots zijn op het resultaat. Daar doen we het voor.

Benieuwd wat D&MS kan betekenen voor jouw project?

We luisteren graag naar jullie plannen.

Mail ons salesteam: sales@denms.nl om een afspraak in te plannen.